Betalen, verzenden & retourneren

Betalen
Bij herdershonden.nl heb je de keuze uit de verschillende betaalwijzen:

    – Betalen met iDEAL
    – Betalen via bankoverschrijving

iDEAL
Bij herdershonden.nl kun je je bestelling snel en veilig betalen met iDEAL. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Bank overschrijving
Bij herdershonden.nl kun je je bestelling snel en veilig betalen via een bankoverschrijving. Kies hiervoor deze optie tijdens het afrekenen. Nadat het geld is ontvangen versturen wij z.s.m. het product / de producten.

Verzenden
Wij zoeken het hele internet af naar de allerleukste producten van het web, hierdoor is onze levertijd vaak tussen de 7-14 dagen. Voor vragen over uw verzending kunt u terecht bij onze klantenservice via help@herdershonden.nl. Als er een afwijkende levertijd is, wordt dit vermeld bij het desbetreffende artikel. Voor de verzending maken wij gebruik van diverse postbedrijven.

Retourneren
herdershonden.nl doet haar uiterste best om alle producten op de website zo duidelijk mogelijk weer te geven en zo snel mogelijk te versturen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop dan horen wij dat graag via: help@herdershonden.nl.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het beste eerst contact met ons opnemen via help@herdershonden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.