Entertainment

Hier zijn 10 feiten die herdershonden liefhebbers altijd moeten onthouden

1. Het leven van een herdershond is erg kort als je het vergelijkt met een mensenleven. Terwijl mensen meer dan 100 jaar kunnen leven, kunnen herdershonden slechts 9-13 jaar worden.

cute-dog-german-shepherd-winter

2. Herdershonden kunnen aggressief handelen uit angst. De hond vroeg laten socializen met mensen en andere dieren is de sleutel tot het opbouwen van zelfvertrouwen, vertrouwen en liefde.

beautiful-german-shepherd-face

3. Een kus van een herdershond kan je gezondheid verbeteren! Een nieuwe studie toont aan dat het uitwisselen van bacteriën tussen honden en mensen een positief probiotisch effect op mensen kan hebben die onze algemene gezondheid positief beïnvloedt.

german-shepherd-kisses-boy

4. Herdershonden houden van opdrachten. Het actief houden van je herdershond bevordert niet alleen de fysieke gezondheid en fitheid van je herder, het houdt ze ook mentaal gelukkig.

winter-running-dog-german-shepherd

5. Herdershonden verminderen stress. Onderzoek toont aan dat herdershonden het risico op hart- en vaatziekten vermindert omdat herdershonden hun baasje stimuleren om naar buiten te gaan en meer te gaan wandelen.

face-german-shepherd

6. Herdershonden waarderen alles wat je voor ze doet. Geen gebaar is te klein. Herdershonden zijn gewoon blij om bemind en verzorgt te worden. Ze houden elke minuut meer van je die je met ze doorbrengt.

awesome-dog-winter-german-shepherd

7. Herdershonden kijken naar mensen voor hulp. Herdershonden ontlenen comfort, veiligheid en motivatie aan hun baasje. Oude herders verdienen net zoveel aandacht als puppies. Iedereen houdt van puppies maar oudere herders hebben al jarenlang liefde en warmte gegeven.

faces-dogs-german-shepherds

8. Herdershonden willen van nature mensen troosten die verdrietig zijn. Wetenschappers hebben aangetoond dat herdershonden reageren op menselijke tranen en gelijk in actie komen om diegene gerust te stellen.

help-german-shepherd-man

9. Herdershonden begrijpen geen toespraken. Ze reageren wel op sleutelwoorden, vocale klanken en lichaamstaal. Onderzoek heeft uitgewezen dat herdershonden kijken naar menselijke interactie en dat ze tevens subtiele signalen begrijpen.

cute-german-shepherd-dog

10. Herdershonden weigeren om hun baasje te verlaten. Er zijn talloze berichten van trouwe herders die bij hun baasje bleven toen ze ziek waren, gewond waren of zelfs al waren overleden.

Plaats reactie