Entertainment

Zijn Duitse herder ziet een baby vos in het bos. Een paar seconden later ben ik sprakeloos!

Disney’s Frank en Frey was mijn favoriete film toen ik nog klein was. Ik ben blij om de real-life versie van mijn favoriete viervoeters te zien, nu ik volwassen ben. Bereid je voor om versteld te staan ​​van Sniffer en Tinni.

De Duitse herder Tinni en de vos Sniffer ontmoetten elkaar in een Noors bos toen Sniffer nog maar een baby was. Tinni’s baasje, de Noorse fotograaf Torgeir Berge, vertelde dat hij dacht dat de moeder van de vos was overleden en dat Sniffer daarom op zoek was naar gezelschap en voedsel. Torgeir realiseerde dat Tinni en Sniffer gelijk een klik hadden en voordat hij het wist waarom de twee aan het spelen, rennen en bedachten hun eigen regels voor deze speciale vriendschap. Elke dag zouden Tinni en Sniffer elkaar ontmoeten in het bos om uren met elkaar te spelen.

In 2014 is het verhaal van Tinni en Sniffer zelfs gebruikt in een kinderboek, met foto’s van de twee.

DEEL deze prachtige video met je vrienden en familie!

 

Plaats reactie