Over ons

Welkom bij Herdershonden.nl, het passieproject van Jan Besselink. Jan, 56 jaar, heeft een diepe liefde voor Duitse herdershonden en is de trotse eigenaar van drie prachtige exemplaren. Zijn liefde voor deze honden is de drijvende kracht achter deze website, die hij sinds 2016 met veel toewijding beheert.

Jan is niet alleen een hondenliefhebber; hij is ook een fervent ondernemer. Het ondernemersbloed stroomt door zijn aderen, en dat is precies waarom hij Herdershonden.nl heeft opgericht. Voor Jan is deze website meer dan alleen een platform over Duitse herders; het is een gemeenschap waar mensen met dezelfde passie voor dit hondenras elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Buiten zijn digitale ondernemingen om, vindt Jan het heerlijk om buiten te zijn, te genieten van de natuur en natuurlijk tijd door te brengen met zijn geliefde honden.

Bij Herdershonden.nl streven we ernaar om altijd te blijven vernieuwen en groeien. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat er binnenkort nieuwe onderdelen aan de website worden toegevoegd. Blijf dus zeker regelmatig terugkomen om te zien wat er nieuw is!

Bedankt voor je bezoek en we hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan deze website als Jan doet bij het beheren ervan.


Social media: