Voeding

Graanvrij hondenvoer voor een gezondere hond

Als hondenbezitter wil je alleen maar het allerbeste voor je trouwe viervoeter. Het aanbod hondenvoer is echter groot en ontdek dan maar eens wat nou écht het beste voor jouw hond is. En dan hebben we het nog niet eens over allergieën en andere lichamelijke klachten waarmee honden te maken kunnen krijgen bij het gebruik van de verkeerde voeding. In dat kader is het goed te weten dat steeds meer hondenliefhebbers kiezen voor graanvrij hondenvoer. De reden is simpel; graanvrij hondenvoer is gezonder. Door te kiezen voor graanvrije hondenbrokken verklein je de kans dat je hond te maken krijgt met haaruitval, jeuk of kale plekken. Ook blijkt het beter voor het spijsverteringsstelsel. Zeker de honden die ‘voedselgevoelig’ zijn varen wel bij graanvrij voedsel. Wie perfecte voeding wil voor de hond, kan bij Just Russel.nl terecht. Met behulp van een grote groep hondenliefhebbers, dierenartsen en andere specialisten kunnen zij de perfecte voeding in de juiste porties voor elke hond samenstellen.

Waarom graanvrij hondenvoer?

De hamvraag: waarom zou ik graanvrij hondenvoer kiezen? Heel veel soorten hondenvoeding worden gemaakt op basis van granen. Bekend van granen is in elk geval dat ze minder gemakkelijk verteren en dus voor behoorlijke klachten aan het spijsverteringssysteem kunnen zorgen. Het is een gegeven dat overgevoeligheid bij honden te maken heeft met granen, maar er zijn uiteraard meer voedingsmiddelen die vervelende bijwerkingen kunnen hebben voor honden. Zo kan er sprake zijn van extra gevoeligheid voor eiwitten in vlees of overgevoeligheid voor gluten (eiwitten in granen). Deze honden hebben dan baat bij glutenvrij hondenvoer. Honden met een glutenallergie kunnen te maken krijgen met problemen aan de darmen, braakverschijnselen of huidproblemen. Omdat ook de dunne darm aangetast wordt, zal niet alle benodigde voedingsstof opgenomen worden. Er ontstaan vervolgens tekorten en de weerstand van de hond gaat zichtbaar achteruit. Glutenvrij hondenvoer kan dergelijke klachten voorkomen.

Elke hond heeft een andere voedingsbehoefte

Om te stellen dat door te kiezen voor graanvrije hondenbrokken of glutenvrije voeding alle allergische reacties voorgoed tot het verleden behoren, gaat echter te ver. Elke hond heeft namelijk een andere voedingsbehoefte, er bestaat niet iets zoals de geschikte of perfecte voeding voor elke hond. Het aanbieden van de juiste voeding is dus een kwestie van maatwerk. Belangrijke aspecten bij het samenstellen van het perfecte voer voor een hond zijn bijvoorbeeld de leeftijd van een hond en zeker ook de levensstijl van de trouwe viervoeter.

Hondenvoer op maat voor jouw trouwe viervoeter

Just Russel biedt daarom een uniek concept en biedt met zorg samengestelde voedingsproducten voor elke hond. Het motto van Just Russel is: ‘voor elke hond een eigen recept’, simpelweg omdat geen enkele hond hetzelfde is en dus ook niet dezelfde voedingsstoffen nodig heeft. Just Russel onderkent het belang van de juiste voeding en goed hondenvoer zonder granen in de wetenschap dat dit energieke honden oplevert die bovendien op het juiste gewicht zijn en beschikken over een glanzende vacht. Just Russel biedt hondenvoer op maat en beroept zich bij de samenstelling op de expertise van een grote groep hondenliefhebbers, dierenartsen en specialisten. De hond krijgt de perfecte portie, met precies de goede voedingsstoffen.

Hondenvoer met veel vlees

Just Russel neemt het gehele proces voor rekening en biedt altijd een eerlijke prijs. Nu al maken duizenden hondenbezitters elke maand gebruik van de producten van Just Russel, dat de voeding thuis bij je aflevert. In plaats van granen wordt gebruik gemaakt van onder meer erwten, milde rijst, hondenvoer met veel vlees, lijnzaad en zoete aardappelen. Het resultaat mag er zijn: een volmaakt fitte en gelukkige hond die langer en gezonder deel zal uitmaken van je gezin. Je hoeft er bovendien de deur niet langer voor uit, want de voeding wordt bij je thuisbezorgd!

Stel hieronder een vraag of laat je eigen bevindingen achter.